fredag 28 december 2007

If you've ever been to heaven this is twice as nice

ja, har varit sjuk 90% av lovet, men det har varit skönt. ingen stress o att ligga på soffan e nice. jag tror det e så lov ska va.

yesterday gick ja o malle på stan eller alecks också men hon e så seg så hon kom när vi var klara så vi fikade. checkade rean på sooda för det är det enda stället som är värt att gå på. eller malin har alltid rea där så för henne äre som vanligt men för oss mindre tursamma är det alltid lika kul. även fast det bara va 30%. så det rök många nollor ändå.
kom nyss hem från malin, vi vaknade av mammas sms prick 11:59. fortfarande trötta till döds. våra bröder lirar i samma fotbollslag o dom har ngn cup idag så vi har ingen skjus efter halv 2. så jag fick åka hem, sen skulle vi gå på bio ikväll men verkar inte så längre. får se vad vi hittar på. tur att det finns typ 2 taxibilar på fina gotland. haha only god knows hur skönt det e att vara hemma med skönt normala människor igen, and not so up in the ass people.
finns en grupp på face som heter fjortis jakt. så kul att se äkta fjortisäckel. hahahaha som vi skrattade åt det igår. haha dom har buskar på skallen och klorinblekta läppar och I <3>

Inga kommentarer: