lördag 22 september 2007

Work It Out


THAT WAS ENOUGH. WHY GOD, WHY? Det är helt enkelt inte meningen att vi ska lyckas med någonting i köket. Vi gick till affären och köpte chokladkaka som man ska göra själv, alltså typ någon pullverform.

- Smält smör står det, så tar vi säklart Lätta och smälter det i micron. Det skulle ha varit sånt smör som ligger i papper i en fyrkant.
- Vi blandar skiten och ska hälla ner det i en form men då ska man bröa formen. Are you fucking kidding me? BRÖA? Haha never heard that before. så för enkelhetensskull skiter vi i att "bröa" våran jävla form.
- Sen ska man blanda glasyrpulvret,eftersom det verkar som att ingen av oss kan läsa ett recept vispar vi med en vanlig visp och det står att det skulle bli fluffigt, inte fa-aan var det fluffigt efter 10min. då ska man ha använt en elvisp.
- Vi ska nu stoppa in formen i ugnen. Och hur öppnar man den? WHATAAA.....? Nehej, så vi måste ringa Marcus pappa. Haha han vet inte heller så vi får sitta och glo ett tag innan vi får syn på en spärr som man tydligen ska trycka upp. In med skiten.
- Okej sen så glömde vi bort tiden i 10min.
- Sen när vi ska ta ut den ska man vända på den och lägga den på en tallrik. Tror du inte att han tappar formen och formen går sönder och kakan hamnar i 100000 bitar.

Vi sitter just nu på golvet med varsin gaffel och äter dom översta bitarna. Jag har skrattat så mycket att jag inte ens är sugen på kaka längre. Ska det vara så svårt får det fan vara. Jag sitter med datorn i knäet och har varit med om en vanlig kväll i det här sällskapet. Och det är så komiskt att alla är nyktra och ingen har en aning om hur man bakar en kaka. WTF
I seriously need to get some new fucking friends.

Inga kommentarer: