tisdag 25 september 2007

HOW DO YOU STAY FAITHFUL IN A ROOM FULL OF HO'S


Är helt slutkörd efter nästan exakt 23 timmar med min lillebror. Men kul har vi minnsan haft. Har hunnit med en hel del. Var och hämtade honom på Bromma sen har det varit full rulle.

Sprang omkring i sthlm igår eftermiddag och det var som om att alla aik:are hade försvunnit från planeten jorden. Runt halv 7 gick vi ner till tunnelbanan och självklart var tåget fullproppat med skansen-anhängare så redan efter en station trötnade jag på deras BS så vi gick av och skulle hoppa på nästa tåg och hamna i ett tåg med människor. Men eftersom aporna skulle träffas i kungsträdgården blev det självklart stopp i tunnelbanan och vi fick vänta i 30min innan vi fick komma på ett tåg.

Efter matchen var det ett jävla problem att ta sig till tunnelbanan, polisen hade stängt av på varje sida av arenan för att undvika problem. Så jag och Leo, tillsammans med 30.000 andra fick gå runt hela Solna för att komma till tunnelbanan.

På väg igenom t-centralen träffade vi Daniel som gick ensam, han var nog lite dragen så det var svårt att förstå vad han snackade om haha. Det var han inte när vi pratade i telefon innan matchen. Dom var nämligen också fast pga av tunnelbanan.

AJA, det var en super kväll som man kommer komma ihåg 4ever. Det var hela 34.116 personer på Råsunda. GRRRRRRReat

Inga kommentarer: