tisdag 5 augusti 2008

Am I scarin' you






Är uppe i det blå sådär ibland, festar o jobbar, och festar kanske ännu mer. Och lite drama såklart. Vart kommer man utan drama. Och killar som ser ut att vara 20, men visar sig vara 30. Och folk som man tror man aldrig mer ska träffa, och visar sig ha en hel del gemensamma vänner och ibland jobbar dom tilllomed på helt fel ställe så att man never ever kan undvika dem.
Annars, life is good.

Idag ska jag snart gå på nattpasset, eller kl 4. Väntar på att pappa ska komma hem med mat från pasta vagnen. sen ska jag springa några äärenden och sen jobbeee.

Försöker mixtra in en dag i stockholm oxå, men det går inte så braa. No time.

Planerar resan till nyc, och funderar på att dra 3 veckor till thailand i februari. Och en annan anledning att det är panik till stockholm, min utväxt är way to fat. Blond like i never been before ger en ganska härlig skillnad mot vad som kommer ut närmast skallen. Not pretty.

Ja ja, vad händer annars då.
Tittar tillbaka på v. 29 aka stockholms veckan. Då ingen av oss var nykter en enda dag på 8 dagar. Är inte det himla härligt. Malle som hade älsklings-stockholms-wilma på besök hade ledigt hela veckan men jag och alex jobbade till 20 eller 22 varje dag och festade tills 7 varje morgon. Duktigt.

Inga kommentarer: