söndag 8 juli 2007

Do the Naomi Campell walk



skämtar vädret eller wtf har händer. typ ÖSregn hela dagen och solen har typ slutat lysa över denna ö. R.I.P sommaren. Anyway, im fucked up och trött som fan- känner för en godispåse och några filmer, sex and the city och greys anatomy. och jag undrar vad klockan är, har inte orkat ändra klockan på datorn, som ännu står på New York time.

Sprang en sväng på stan igår och hittade en klänning/linne på Fåfäng. Marc Jacobs ballerina ska typ komma under sommaren så hon ska ringa när dom gör det. På det sättet sparar jag många tusenlappar. Kan helt enkelt inte gå in utan att handla. Och finns det något under 1000? No way.

Och jag som väntade i 4 år på att få flytta här ifrån till stockholm har nu bara 3 (2 om jag har tur) att få flytta till London. Cecila som har bott där sen i höstas är tillbaka på ön över sommaren. Hon har fått hjälpa massa celebretys där hon jobbat. typ misha barton, goldie hawn och ross från Friends, för att nämna några!! how fucking cool isnt that!? Mama, i wanna move there now. och nattlivet är typ awesom. fest 24/7 och shoppingen, Oh My God.

xoxoxo

Inga kommentarer: